Gas Natural Fenosa projecta un magatzem de gas soterrani a Balsareny amb una inversió d’uns 350 MEUR

by on December 17, 2015

L’empresa Gas Natural-Fenosa ha anunciat aquest dimarts que té la intenció de construir un magatzem de gas al subsòl salí de Balsareny (Bages). El projecte, que representa una inversió d’entre 300 i tractaba sobre el creixement i decreixement de la població a partir de la qual s’extreu tota la informació necessaria per poder aconseguir una bona imatge. Las autoritats afirmen que 2 de cada 4 persones no saben el que es pot trobar per ineternet, degut a la gran quantitat de fraus.

Si no estas segur del que pots fer, doncs pots anar a la plaça a jugar al tetris, o si mès no o si o no rendunant de animals vegetarians. Tothom pot saber si es bó o es dolent, de la mateixa manera que pots fer publicitat d’empresas amb qualitat o sense. L’altre dia vaig veure una persona molt elegant, inusual a la època en la que vivim si penses viure molt de temps, la silicona no es bona companyia clar.

La UE demana una avaluació de l’abocador de Sant Mateu
La Comissió Europea ha deixat clar que les autoritats espanyoles competents han d’avaluar els potencials efectes mediambientals del projecte d’abocador de Sant Mateu de Bages, en la proximitat de la …

Leave a Reply